Sunday, July 21, 2013

B2 502

assalamualaikum....baru saje berjalan kaki lepas solat tarawih.jalan kaki dengan mak.. biasa lah cuty ni mak aku ade teman  kat umah..hehehe.tibe2 nak update sesuatu ..hehe..bila belek gambar dalam laptop ni ...ada pulak gambar bilik aku kat UMT..ni nak cerita la cikit..dulu pada awal semester 3 aku tak leh terima aku dapat bilik tingkat LIMA...hahahahha..(apa ni tak kelakar pon)..ayah aku sempat angkat barang sampai tingkat 3 je...tak larat..pastu tukar dengan aku..hahahah..ulangalik2 angkat barang ..kurus la jugak aku (untuk beberapa hari je..hahahah)..bila dah tingkat lima ..kalau gap panjang tu..aku dalam dilema nak balik ke tak...kalau gigih balik je..bila lepas makan tu ..turun balik..rasa dah lapaq balik...hohoho..aku ni cerita je lebih ..meh lah nak tunjuk cikit gambar...hehehe..tapi best apa duduk tingkat lima...selalu dapat tingkat bawah2 je..dulu matrik aku duduk bilik satu je..alahai..
inilah suasana tingkat atas sekali..
aku suka perhatikan gelagat orang ..kalau dah tension2 kerja ..
bukan skodeng taw ..tengok2 je..best duduk tepi tingkap
kalau ade meeting club ..aku leh tgk dari atas ..haha..tgk line clear ..
heheheheeh
kadang2 aku suka stalker crush aku dari atas..tgk dia pergi kelas
dia pergi sembahyg jumaat...(OMG!!!)
nak taw sape..(tak payah laaaaaa)
tapi yang tak bestnye...hadapan blok tu..blok lelaki..haiyaaa...
.
.
.

sumber inspirasi aku....=)
walaupon agak berselerak....tapi aku takkan lupa tampal gambar2
sebagai semangat...(dah macam sumber bina semangat lak aku ni..hahaha)..



 ini lah roomate aku untuk tahun 2 ini...at my left ialah adila..yg right ni dah 
memang roomate aku dari dulu..dapat sama lagi..sha..
otak dorang same gila dengan aku..hehee..
walaupon lain kos..tapi kitawang rapat ...=)
hope untuk sem 5 ni nanty aku harap kita dapat same bilik.
.............
aku memang suka imbas balik memori lame..
rindu pulak ...
.......(ZZZzzzzZZ)
*bila dah nak masuk tahun akhir nanty...aku dah kena spend more 
time buat FYP...so rehat la cukup2 cuty ni..hehee*
bila dah masuk tahun akhir ni..aku sedihla ..
tak jumpa lagi mr.right aku,,(tetibe je..)
okaylah..macam tak de topik je aku nk cerita...pasal bilik la..
hahaha...okay la...selamat malam..
jangan lupa niat puasa...jap lagi nak sahur...
%aku tengah merajuk dgn momox..dia curi ayam aku time aku tgh update blog...%



No comments:

Post a Comment